info@vexekonomi.se     Phone: 070 -782 53 12

Finansieringsrådgivning

Finansieringsrådgivning

Vi på VEX Ekonomi har gedigen erfarenhet inom bank- och finans. Vi kan därför hjälpa er att identifiera företagets hela finansiella behov och att reda ut olika finansieringsalternativ och -lösningar. Vi kan bedöma den ekonomiska lönsamheten genom att göra de finansierings- och lönsamhetskalkyler som behövs.

Vi hjälper också till med att ansöka om finansiering och att skaffa alla nödvändiga bilagor, till exempel till banken eller andra kreditgivare, för att öka sannolikheten till en beviljad kredit. Hit hör till exempel finansierings- och resultatprognoskalkyler samt specificeringar till affärsplanen. Kalkylerna och affärsplanen är ofta också en förutsättning innan du kan ansöka om finansiering eller stöd för att starta ett företag.

 

Oavsett vad

Vi älskar att upptäcka och utveckla möjligheter ur svårigheter. Vi tror på att det alltid finns lösningar till hands. Det gäller bara att lokalisera och implementera dessa. Vi på Väx Ekonomi har en god affärsinsikt och har stor kompetens kring förändringsprocesser som kan omfatta en del eller hela företaget. Oavsett vad det gäller så kan vi på Väx Ekonomi hjälpa dig.